Universiteit Leiden

nl en

Festival

Bevrijdingsfestival Den Haag

Datum
5 mei 2019
Tijd
Locatie
Het malieveld èn in de Tweede Kamer
Den Haag

De 80.000 bezoekers van het Bevrijdingsfestival in Den Haag leren op 5 mei de 444-jarige Universiteit Leiden kennen tijdens verschillende interactieve activiteiten op het Malieveld èn in de Tweede Kamer. 

Kom je ook?

Naast de popconcerten kun je verschillende lezingen, debatten, exposities en andere inhoudelijke activiteiten bijwonen. Op het Malieveld kun je deelnemen aan de silent disco, via een koptelefoon luister je naar muziek afgewisseld met korte ‘Science talks’ door hoogleraren van de Universiteit. Ook kun je met elkaar levensgroot 4 op een rij spel spelen en worden er verschillende leuke kinderactiviteiten aangeboden. Hiernaast organiseert de Universiteit Leiden op 5 mei in de Tweede Kamer een pop-up college rond het thema ‘100 jaar Algemeen Kiesrecht’. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie