Universiteit Leiden

nl en

Afscheidscollege

Afscheidssymposium Myong-suk Chi

Datum
vrijdag 24 mei 2019
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Zaal 01

Na 25 jaar dienst geeft Myong-suk Chi op 21 mei haar laatste college. Als opleiding willen we haar bedanken voor haar vele jaren van tomeloze inzet en toewijding. In haar vele jaren van trouwe dienst heeft Myong-suk vele generaties studenten op weg geholpen en vele collega's zien komen en gaan. 

Op vrijdag 24 mei willen we haar afscheid vieren met een tweeluik waarbij we ernst en wetenschap laten volgen door herinneringen en samenzijn.

Tussen 14.30 en 17.00 zal er een wetenschappelijk symposium plaatsvinden, waarbij vier sprekers achtereenvolgens een korte lezing zullen houden. 

Dit symposium gaat door in het Academiegebouw (zaal 01). Omdat deze zaal een capaciteit van slechts 40 personen heeft, is het wenselijk uw aanwezigheid vooraf door te geven. 

Tussen 17.00 en 19.00 volgt er een receptie in de koffiekamer van het Huizinga-gebouw, waar we met z'n allen herinneringen aan de rijkgevulde loopbaan van Myong-suk kunnen ophalen. In verband met de catering verzoeken wij eveneens uw aanwezigheid hierbij vooraf te bevestigen.

Aanmelden

U kunt uw aanwezigheid doorgeven door een mail te sturen naar v.i.i.bremer@umail.leidenuniv.nl vermeld daarbij uw naam en of u aanwezig bent voor het symposium en/of de borrel.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.