Universiteit Leiden

nl en

Leids Europa Festival

Wegwijs in Europa

Datum
vrijdag 5 april 2019
Tijd
Locatie
Stadhuis Leiden

Zaal
Burgerzaal

Weet jij de weg in Europa? Weet jij wat de EU doet en hoe de Europese verkiezingen werken? Weet jij wat de verschillende politieke partijen met Europa willen? Kom daar achter op 5 april in het Stadhuis!

Burgemeester Lenferink en Europa-experts Luuk van Middelaar en Armin Cuyvers wijden je in in de geheimen van Brussel. Onmisbare informatie voordat je gaat stemmen – zeker voor jongeren, onze “first time (EU) voters”, maar eigenlijk voor iedereen. Weet je nog niet op welke partij je gaat stemmen bij de Europese verkiezingen? Kom dan vooral naar de informatiemarkt in de Burgerzaal. Daar staan verschillende politieke partijen klaar om hun standpunten voor de Europese Parlementsverkiezingen nader toe te lichten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.