Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Vaardigheidstraining Publiek Spreken

  • Lisa Schallenberg
Datum
dinsdag 2 april 2019
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B032

Tijdens deze actieve training krijg je concrete handvatten om je overtuigingskracht te vergroten. Naast tips over houding en lichaamstaal, wordt er tijdens de workshop ook stilgestaan bij manieren om de inhoud van je verhaal zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor je publiek. Hoe houd je langere tijd de aandacht van een zaal vast? Hoe breng je een ingewikkeld idee zo helder mogelijk over? En met welke technieken krijg je het voor elkaar om ontspannen voor zo’n zaal te staan? De focus van de training ligt op activerende oefeningen en individuele feedback.

Deze training wordt gegeven door Lisa Schallenberg. Lisa heeft als debater in de finales van het EK en WK debatteren gestaan. Daarnaast staat ze als dagvoorzitter en interviewer regelmatig voor een groot publiek. Naast haar dagelijkse werk als journalist bij o.a. de NOS, traint ze politici en mensen in het bedrijfsleven in publiek spreken.

Meld je nu aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.