Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Vaardigheidstraining Argumenteren

  • Emma Lucas
Datum
dinsdag 30 april 2019
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B032

Argumenten gebruik je iedere dag, zowel bij het schrijven van essays voor je studie als in hedendaagse communicatie met je vrienden. In deze training leer je hoe je argumenten logisch opbouwt en overtuigend maakt. Welke structuur ondersteunt je argument het beste? En voor welke valkuilen moet je oppassen? Deze training biedt je praktische handvatten om je argumentatie vaardigheden snel tot een hoger niveau te brengen.

Deze training wordt gegeven door Emma Lucas. Emma heeft jarenlange ervaring met (training geven over) argumenteren. Zo heeft ze les gegeven in argumenteren aan scholieren en was ze drie jaar lang coach van het Nederlandse debatteam. Emma heeft als debater twee keer in de EK finale gestaan en was in 2017 3e spreker van Europa.

Meld je nu aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.