Universiteit Leiden

nl en

Festival | Sportevenement

44e Singelloop

Datum
vrijdag 5 april 2019
Tijd
Locatie
De Langegracht, ter hoogte van de Zandstraat
Leiden

De Universiteit Leiden en de Singelloop hebben samen iets te ‘vieren’, 2019 is namelijk het jaar van de 44e editie van de Singelloop én van de 444e verjaardag van de Universiteit Leiden. Loop mee op vrijdag 5 april.

4,44 euro

Medailles, flyers en posters van de 44e Singelloop staan dit keer dan ook in het teken van de 444-jarige universiteit. Vanwege haar bijzondere verjaardag sponsort de Universiteit Leiden de goede doelen van de Singelloop. Bij elke 4 euro inschrijfgeld van de renners legt de universiteit een symbolisch bedrag van 44 cent bij, zodat in het 444-jaar 4,44 euro per deelnemer naar de Leidse goede doelen gaat.

 

Singelloop: info voor loper én toeschouwer

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.