Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Musical door LUC-studenten

Corporate - The Musical

Datum
donderdag 25 april 2019
Tijd
Locatie
Zuiderstrand Theater, Scheveningen

De musical CORPORATE neemt je mee naar twee verschillende werelden: die van Roos, de dochter van de directeur van De Corporatie, en Joan, een jonge boerin die opgroeit op een kleinschalige biologische boerderij. Door hun ogen ontdek je het verhaal van De Corporatie.

Deze musical is een project van studenten van het Leiden University College. Zij bedachten het verhaal, deden de regie en acteren in het stuk. Op donderdag 25 april voeren zij deze musical eenmalig op in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Iedereen is welkom!

 

Meer informatie en kaartverkoop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.