Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Medical Delta Conferentie 2019

Datum
dinsdag 16 april 2019
Tijd
Locatie
Congrescentrum

TU Delft
Zaal
Aula

U bent van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentie van Medical Delta. Deze conferentie brengt iedereen die zich bezig houdt met innovatie in de gezondheidszorg samen. Daarnaast wordt op deze dag het wetenschappelijk programma van Medical Delta voor 2019-2023 gepresenteerd.

Gedurende de dag zijn er plenaire lezingen, breakout-sessies en een tentoonstelling waar onderzoeksprogramma's en zorginnovaties worden getoond. Sprekers op de conferentie zijn onder andere Leids hoogleraar Gezondheidspsychologie Andrea Evers, chief innovation officer van Philips Jeroen Tas en Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport. 

Meer informatie en aanmelden

Website Medical Delta

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.