Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Leergang Terrorisme, Recht en Veiligheid

Datum
donderdag 4 april 2019
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Omschrijving

Speciaal voor mensen uit het werkveld van terrorisme en contraterrorisme, biedt deze leergang hoogwaardige, academische kennis en praktische inzichten. Het biedt een grondig overzicht én duiding van de actuele ontwikkelingen, gekoppeld aan de nieuwste academische inzichten en onderzoeksresultaten. Uiteraard aangevuld met de kennis en ervaring van gastsprekers afkomstig uit het werkveld!

De leergang steunt op twee pijlers: de verschijningsvormen van terrorisme en radicalisering, en de strijd ertegen in nationale en internationale context. Beschouwd vanuit het perspectief van praktijk, wetenschap en beleidskaders. Het levert je relevante en praktisch toepasbare kennis en inzichten op. Je ontvangt na het volgen van de leergang het bijbehorende certificaat van het Institute for Security and Global Affairs, Universiteit Leiden - Faculteit Governance and Global Affairs.

De leergang is opgebouwd uit twee modules en beslaat in totaal acht cursusdagen. De leergang vindt plaats op één van de locaties van Universiteit Leiden - Faculteit Governance and Global Affairs in het centrum van Den Haag.

Data

Data Leergang Terrorisme, Recht en Veiligheid extra voorjaar 2019

  • 4 en 5 april 2019
  • 25 en 26 april 2019
  • 16 en 17 mei 2019
  • 13 en 14 juni 2019

Data Leergang Terrorisme, Recht en Veiligheid najaar 2019

  • 10 & 11 oktober 2019
  • 31 oktober & 1 november 2019
  • 14 & 15 november 2019
  • 28 & 29 november 2019

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.