FGGA Africa Networking Event

Turfmarkt 99
2511 DP The Hague
3.54

Heeft jouw werk betrekking op Afrika en ben je (mede) werkzaam bij de Faculteit Governance and Global Affairs?

Dan willen we je graag uitnodigen voor een netwerkevenement om de expertise en interesses te delen en kansen voor nieuwe samenwerkingen te onderzoeken. Dit evenement maakt deel uit van de grotere netwerkstrategie van de Leiden African Studies Assembly (LeidenASA), die al meer dan 100 onderzoekers uit verschillende delen van de universiteit verbindt, evenals de Erasmus en de Delftse Universiteiten.

Naast netwerken willen we deze bijeenkomst echter ook gebruiken om te bespreken hoe Afrika op de strategische agenda van FGGA kan worden geplaatst. We willen graag discussiëren over manieren om Afrikaanse studies in deze strategie op te nemen ten behoeve van ons onderzoek en ons bereik in de komende jaren.

Geïnteresseerd? Kom naar het evenement op dinsdag 30 april! Elke deelnemer zal gevraagd worden om een ​​pitch van 5 minuten van zijn/haar eigen werk te geven, gevolgd door een plenaire discussie over synergiën en toekomstige agenda's.

Je bent van harte welkom om de discussie nadien voort te zetten met een drankje in de Brasserie.