Studievoorlichting

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Wie gaat studeren aan de universiteit begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar leven. Natuurlijk is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken voor de juiste opleiding en de juiste plaats.

Graag nodigen we jou, eventueel met je ouder(s)/verzorger(s), uit voor Choise@Law: een speciale informatieavond over de start aan de Leidse rechtenfaculteit.

Ook als je je nog moet aanmelden voor Rechtsgeleerdheid of Notarieel Recht ben je van harte welkom!

Tijdens deze avond krijg je informatie over:

• de studieopbouw van de Leidse opleidingen Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht: vakken, begeleiding en internationale mogelijkheden
  • de studiefaciliteiten bij onze faculteit
  • de introductie- en startweek

Zowel bij de inloop als na de bijeenkomst kun je al je vragen stellen aan onze studenten, docenten en de studieadviseur.

19.00u - 19.30u:

Inloop in restaurant met koffie en thee

19.30u - 19.45u:

Welkomstwoord door de decaan, Joanne van der Leun

19.45u - 20.30u:

Presentatie over LLP & informatie over de startweek

20.30u - 21.30u:

Borrel in restaurant, mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de sprekers, studieadviseur en studenten

Aanmelden

Graag ontvangen we vooraf je aanmelding. In het formulier kun je direct eventuele vragen stellen en aangeven of er een ouder/verzorger meekomt naar deze avond.