Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Chemisch Dispuut Leiden

Alumni-borrel voor Scheikunde/ MST

Datum
vrijdag 5 april 2019
Tijd
Locatie
Collegezalengebouw
Einsteinweg 57
2333 CC Leiden
Zaal
Science club

Deze 'buitenledenborrel', georganiseerd door MST-studievereniging Chemisch Dispuut Leiden is voor alle scheikunde-alumni die graag met elkaar en met de studievereniging in contact willen komen. 

Buitenledenborrel

Vrijdag 5 april is het weer tijd voor een buitenledenborrel! Deze keer zal de borrel plaatsvinden in de welbekende, nostalgische Science Club! We zullen met elkaar letterlijk een reis door de tijd maken. We hebben het archief doorgespit en we zullen de mooiste stukken uit de geschiedenis van het CDL tentoonstellen. Daarnaast zal er een echte CDL-quiz zijn om ieders kennis eens goed aan de kaak te stellen. 

De borrel zal plaatsvinden in de Science Club, Einsteinweg 55 te Leiden en de inloop zal vanaf 19:30 uur zijn. We hopen zoveel mogelijk alumni te mogen verwelkomen op deze avond.

Buitenlidmaatschap

Het CDL biedt een buitenlidmaatschap aan, waarmee alumni gratis kunnen deelnemen aan de CDL-activiteiten. Voor €25,- per jaar kunt u genieten van twee buitenledenborrels en een buitenledenactiviteit. Daarnaast ontvangt u het tijdschrift Chimica speciaal voor buitenleden. Voor meer informatie of om u direct aan te melden kunt u contact opnemen met de ab actis via buitenlidmaatschap@chemischdispuutleiden.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.