Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Lerarenopleiding

Datum
donderdag 7 maart 2019
Tijd
Locatie
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
SB11

Op 7 en 26 maart organiseert het ICLON voorlichtingsbijeenkomsten over de Master lerarenopleiding, het World Teachers Programme, de Educatieve minor, de Educatieve module en het Zij-instroomtraject. Deze opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs. Tijdens de presentatie krijg je informatie over de opleidingstrajecten en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst is niet nodig.

Onderwerpen deze voorlichtingsbijeenkomst: master lerarenopleiding (inclusief verkorte trajecten), World Teachers Programme, Education specialisation (FWN), de Educatieve minor en de Educatieve module.

Algemene informatie over de lerarenopleiding is te vinden op de volgende website: www.iclon.nl/lerarenopleiding. Hier vind je onder andere informatie over de toelatingseisen, opzet van de opleidingstrajecten, aanmelddeadlines (1 april voor start eind augustus 2019; 1 november voor start eind januari 2020), aanmeldingsprocedure, verplichte startdagen en andere voorlichtingsbijeenkomsten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie