Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling

Tentoonstelling 50 jaar EL CID

Datum
maandag 25 maart 2019 - zaterdag 24 augustus 2019
Locatie
Plexus
Kaiserstraat 25
Leiden

Tentoonstelling 50 jaar EL CID

Dit jaar viert Enige Leidse Commissie Introductie Dagen/Vademecumcommissie haar gouden jubileum! Sinds 1970 zorgt een elk jaar wisselende groep studenten ervoor dat de nieuwe studenten aan de Universiteit Leiden, en sinds 2014 ook de Hogeschool Leiden, halverwege augustus kennismaken met de stad, studie en het studentenleven. Voor studenten, Leidenaren, partners en medewerkers van de universiteit en de hogeschool is er vanaf 25 maart een tentoonstelling op Studentencentrum Plexus waarin we een reis maken door 50 jaar EL CID-geschiedenis in Leiden. Aan de hand van foto's, gadgets, kleding en natuurlijk de beroemde EL CID-tasjes! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.