Alumni-activiteit

Steenschuur 25
2311ES Leiden
Lorentzzaal

De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn in aantocht en lijken belangrijker dan ooit. Er spelen grote thema’s in Europa over onder andere de onderhandelingen rond Brexit, het tegengaan van klimaatverandering en de gevolgen van migratie. Om inzicht te krijgen in de standpunten van de verschillende partijen organiseert het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden op 27 maart een debat tussen jonge kandidaten voor het Europees Parlement.

Tijdens het debat zullen kandidaten van het CDA, ChristenUnie, D66, PvdA en de VVD in discussie gaan over actuele onderwerpen die op het moment spelen in Nederland en Europa, maar ook zaken die specifiek belangrijk zijn voor jonge alumni, zoals werkgelegenheid en huisvesting. Daarnaast zullen de kandidaten hun motivatie toelichten om zich kandidaat te stellen voor het Europees Parlement.

De avond wordt afgesloten met een borrel.

Meer info en aanmelden

Datum Woensdag 27 maart
Tijd 19:30 uur inloop, 20:00 uur start
Locatie Kamerlingh Onnes Gebouw
Kosten  Gratis
Voor wie Het debat is toegankelijk voor alumni van de Universiteit Leiden t/m 35 jaar, aanmelden is verplicht.
Aanmelden Aanmelden kan via deze link