Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Nienke van Heek en Esther van Ginneken

Datum
donderdag 14 maart 2019
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.13

Op donderdag 14 maart vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Nienke van Heek, onderzoeker bij het Van Vollenhoven Instituut, over “Reconciliation and national identity in post-Gaddafi Libya”. De tweede presentatie wordt gegeven door Esther van Ginneken, Universitair Docent verbonden aan het Instituut voor Strafrecht en Criminologie, over “Prison climate and well-being: Findings from the Life in Custody Study”. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Het is niet nodig om van te voren aan te melden en voor lunch wordt gezorgd! Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

ILS Lunch Seminar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.