Universiteit Leiden

nl en

Debat

BNR de Wereld: De grote Ruslandshow

Datum
donderdag 28 maart 2019
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
Spaanse Trap

BNR de Wereld staat op donderdag 28 maart geheel in het teken van Rusland. 5 jaar na de annexatie van de Krim zijn de verhoudingen tussen Rusland en het Westen sterk verzuurd. Hoe staat dat land ervoor en willen de Russen zich nog verder gaan mengen in de aangelegenheden van landen zoals Oekraïne? En hoe met de EU zich opstellen tegenover Rusland, zeker nu Amerika niet meer de partner is die het ooit was? We bespreken het met Jaap de Hoop Scheffer, oud-Secretaris Generaal van de NAVO, en met Ruslanddeskundige Hubert Smeets. Studenten zijn van harte welkom om de uitzending van 15.00 tot 16.00 bij te wonen op de Spaanse trappen op de faculteit Governance and Global Affairs van de Universiteit Leiden in Den Haag. Na afloop van de live-uitzending is het mogelijk om vragen te stellen. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.