Universiteit Leiden

nl en

Public Leadership Challenge: Generaties in organisaties

Datum
vrijdag 8 februari 2019
Tijd
Toelichting
Deelname is gratis! Inloop vanaf 12:30, aansluitend om 17:00 uur borrel. Aanmelden via de registratielink
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Living Lab

Generaties in organisaties

FUTUR, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Public Leadership Foundation en de Universiteit van Leiden organiseren op vrijdag 8 februari 2019 een Public Leadership Challenge over het volgende thema: Generaties in organisaties.Wat beweegt verschillende generaties in hun werk (in publieke organisaties)? Gaat het om generaties of generalisaties?

Wat kunt u op deze middag verwachten?

Allereerst worden de uitkomsten van een generatieonderzoek gepresenteerd. Vervolgens presenteren drie verschillende organisaties / stakeholders hun generatievraagstukken. Futur (Jonge Ambtenaren netwerk), vakbond CNV, gemeente Pijnacker-Nootdorp en het Expertise Centrum Leiderschap van Defensie zullen hun generatievraagstukken voorleggen. Na de presentaties gaan de deelnemers aan de slag met deze vraagtukken. Wat zijn de behoeften en belangen van deze organisaties of stakeholders, wat zou een oplossing kunnen zijn voor het generatievraagstuk en welk leiderschap is daarvoor nodig? Tijdens deze Public Leadership Challenge gaan wij hier met elkaar, op een interactieve manier, naar op zoek.

Meer informatie

Check hier de verslagen van eerdere Public Leadership Challenges:

- Autonomie in de digitale samenleving

- Finding new solutions to complex issues

Making A Difference

Wij zijn op zoek naar MAD (Making A Difference) Leiderschap: ga samen met professionals, academici en studenten de uitdaging aan en maak het verschil!

Meld je hier aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.