Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Loopbaanoriëntatie voor studenten

Leidse Biologen Club Beroepenavond

Datum
dinsdag 19 februari 2019
Tijd
Locatie
Sylvius
Sylviusweg 72
2333 BE Leiden

Tijdens het studeren komt de vraag 'wat wil je worden?' al vaak naar boven. Het antwoord daarop is niet makkelijk. Om het studenten een beetje gemakkelijker te maken, organiseert de Leidse Biologen Club op 19 februari een beroepenavond voor Biologie-studenten.

Twee bedrijven en twee reünisten
Tijdens deze avond zullen twee bedrijven aan het woord komen en iets vertellen over hoe het is om bij hen te werken. Daarnaast komen ook twee reünisten aan het woord die in uiteenlopende vakgebieden terecht zijn gekomen. De ene reünist is namelijk terecht gekomen in het onderwijs, terwijl de ander bij het ministerie van Buitenlandse Zaken werkt. Erg breed dus! Na de praatjes zal er vanaf 21:00 een netwerkborrel zijn.

Alumni ook van harte welkom!
Vind je het leuk om jouw ervaringen te delen met studenten? Dan vinden we het ontzettend leuk als je deze avond zou willen komen, studenten kunnen veel leren van jouw verhaal. Tijdens de netwerkborrel is er namelijk volop gelegenheid voor studenten om informeel alumni te ontmoeten.

Wil je graag komen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@leidsebiologenclub.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.