Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Activiteit De Leidsche Flesch

Datum
vrijdag 8 februari 2019
Tijd
Locatie
Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Zaal
Foobar

Op vrijdag 8 februari organiseert de AlumniCommissie van De Leidsche Flesch voor jonge (en bijna) alumni een niet te missen avond. Dit is een avond in de FooBar, bedoeld voor jonge alumni van De Leidsche Flesch om weer samen te komen. Andere alumni zijn ook welkom.

Ook dit jaar beginnen we weer met een bijzonder feestmaal. Wij hebben ons laten inspireren door onze verre oosterburen en zullen klaarstaan met groot vuur, waarop we je zelf samengestelde maaltijd met een wok zullen bereiden. Natuurlijk zal een goed wijnassortiment met bijbehorende hapjes ook niet ontbreken en kun je je zangkunsten 's avonds testen bij de karaoke. Al in al een mooie avond met voldoende tijd om je vrienden van weleer weer te spreken.

De avond vindt plaats in de FooBar (Niels Bohrweg 1) en je bent welkom vanaf 17:00 waarbij we vanaf 18:00 beginnen met wokken. De gehele avond inclusief eten en wijn kost maar €10,00. Vergeet je niet aan te melden!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.