Congres/symposium

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Faculteitskamer Rechten

Het seminar ‘Interaction between Legal Systems 2.0: Reflections at the halfway point’ wordt georganiseerd door twee projecten binnen de Research Focus Area ILS 2.0, te weten SOLID: Solidarity Under Strain en Policing the high seas: maritime law enforcement. Het doel van dit seminar is om het onderzoek wat binnen de projecten wordt voltrokken zodanig te presenteren dat het voor medewerkers van de rechtenfaculteit en andere geïnteresseerden op een open en laagdrempelige wijze duidelijk wordt met welk onderzoek ILS 2.0 zich op dit moment bezig houdt. Daarnaast biedt het forum de mogelijkheid voor de betrokken onderzoekers om halverewege hun PhD-onderzoek terug te blikken op datgeen wat zij hebben gepresteerd en vooruit te kijken op wat nog komen gaat. Klik hier voor meer informatie.

NB: Dit seminar vindt plaats in het Engels.