Universiteit Leiden

nl en

Lezing

ILS Lunch Seminar met Beryl ter Haar en Yannick van den Brink

Datum
donderdag 14 februari 2019
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd!
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.13

Op donderdag 14 februari vindt de volgende editie van de maandelijkse ILS Lunch Seminars plaats. De eerste presentatie zal worden gegeven door Beryl ter Haar over een paper wat zij tezamen met Antonio García-Muñoz Alhambra en Attila Kun heeft geschreven over The Prospect of a Transnational Labour Inspectorate System: Harnessing Public Institutions for Labour Law Enforcement”. De tweede presentatie wordt gegeven door Yannick van den Brink over “Pre-Trial Detention Decision-Making in The Dutch Juvenile Justice System”. Klik hier voor meer informatie.

Het is niet nodig om van te voren aan te melden en voor lunch wordt gezorgd! Zie onze website voor meer informatie over ILS 2.0.

NB: De voertaal van de presentaties is Engels.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.