Lezing | Seminar

Data Science seminar op de Faculteit van Governance and Global Affairs

dinsdag 5 februari 2019
Gevolgd door drankjes en snacks in de Brasserie/Wijnhaven bar
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP The Hague

Registratie

via deze link.

De volgende locatie van het 'reizende' Data Science-seminar is in Den Haag! Het onder ogen zien van belangrijke sociaal-culturele kwesties van de eenentwintigste eeuw zoals klimaatverandering, terrorisme en economische crises, vereist een substantiële en diepgaande wetenschappelijke kennis. Maar deze kennis alleen is vaak niet genoeg. Bij de faculteit Governance and Global Affairs worden deze thema's bestudeerd via een gecombineerd perspectief van openbaar bestuur, politieke wetenschappen, rechten, sociologie en economie. Deze interdisciplinaire aanpak geeft de faculteit onderzoek en onderwijs over haar grensoverschrijdende karakter, zoals bij de Governance en Data Science Research Group.

Maar wat is de positie van Data Science? In een reeks korte presentaties worden een aantal verschillende perspectieven geboden door de onderstaande sprekers, waarvan de promovendi ook deel uitmaken van het Data Science Research Program.

De middag wordt afgesloten met drankjes en hapjes in de Brasserie / café in het Wijnhaven-gebouw. Het seminar is voor iedereen toegankelijk, dus neem je collega's mee!

Voor meer informatie over het programma, ga naar de Engelse pagina.