Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Borrel in Brussel voor alumni Geesteswetenschappen

Datum
vrijdag 8 februari 2019
Tijd
Locatie

Brussel

Borrel in Brussel voor alumni Geesteswetenschappen

Save the date! Alle alumni van Geesteswetenschappen werkzaam in en rondom Brussel zijn van harte uitgenodigd voor onze Alumniborrel in Brussel op vrijdag 8 februari 2019.

Op de dag dat in Leiden en Den Haag de 444e verjaardag van de Universiteit Leiden wordt gevierd, heffen wij graag het glas met jullie. Vanuit Leiden zullen de docenten Dr. Maxine David en Dr. Matthew Broad van de MA International Relations aanwezig zijn, zij houden ieder een korte lezing. Daarnaast is er veel tijd om bij te praten met oude en nieuwe bekenden! Aanmelden voor de borrel kan tot en met 4 februari.

Werkbezoek aan de NAVO

Op vrijdagmiddag 8 februari brengen wij ook een werkbezoek aan de NAVO in Brussel. Voor dit bezoek mogen wij tien alumni (en tien studenten) uitnodigen. Aanmelden voor het werkbezoek is niet meer mogelijk. Deelnemende alumni hebben inmiddels bericht ontvangen hierover.

De Nederlandse permanente vertegenwoordiging van NAVO is graag bereid ons te ontvangen. Drs. Eric Povel (Leids alumnus Juridisch Politieke wetenschappen) geeft een introductie over zijn werkzaamheden bij NAVO en vervolgens zullen twee werknemers van de delegatie een toelichting geven op de Nederlandse dossiers, de samenwerkingsrelatie met Den Haag en de organisatie van de permanente vertegenwoordigingen zelf. Het werkbezoek neemt circa 2 uur in beslag. De voertaal tijdens deze bijeenkomst is Engels. 

Locaties en aanmelden

Datum: vrijdag 8 februari 2019
Borrel: 17.00-19.00u
Locatie borrel: Kitty O'Shea's - The Irish Pub, Boulevard Charlemagne 42, 1040 Brussel

Werkbezoek NAVO: 13.30-16.00u
Locatie werkbezoek NAVO: NAVO Hoofdkwartier, Boulevard Léopold III, B-1110 Brussel

Aanmelden voor de borrel kan nog tot en met 4 februari via dit formulier. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

We hopen vele alumni te mogen begroeten. Tot ziens op 8 februari!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.