Universiteit Leiden

nl en

100 jaar ILO in Leiden

Datum
7 februari 2019
Tijd
Bezoekadres
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Op 7 februari 2019 wordt in Leiden het 100-jarig bestaan van de International Labour Organisation (ILO) gevierd. Deze feestelijke gelegenheid wordt georganiseerd door de universiteit Leiden in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het centrale thema deze dag zal zijn “Future of Work”, en wat de mogelijke gevolgen zijn van de veranderende wereld van werk voor de ILO en haar toezichtsystemen. Verschillende sprekers zullen deze dag hun visie op dit onderwerp delen. Om u alvast te verdiepen in dit onderwerp, kunt u de artikelen onder ‘achtergrond’ inzien.

Meer informatie volgt in een later stadium.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie