Studievoorlichting

Einsteinweg 2
2333 CC Leiden
F102

Wil je meer uit je bachelorstudie halen en ben je in staat om een extra programma te volgen? Dan is het Honours College misschien iets voor jou. Elke faculteit biedt een interessant en uitdagend Honours College-traject aan. Je kunt kiezen voor het traject van je eigen faculteit en je zo verder verdiepen in je studierichting. Maar je kunt ook je blikveld verbreden door een traject te volgen bij een andere faculteit.

Bezoek de informatiebijeenkomst van het traject waar jij in geïnteresseerd bent! Dat kan dus het traject van een andere faculteit zijn.

Archeologie

Ben je geïnteresseerd in het honours traject Crossing the Borders in World Archaeology? Kom dan langs op de informatiebijeenkomst! Hier kom je alles te weten over het programma, toelatingseisen en de aanmeldprocedure. En uiteraard is er ruimte om al je vragen te stellen, ook aan studenten die het traject al doen!

Informatiebijeenkomsten Crossing the Borders in World Archaeology

Donderdag 14 januari (13 uur, Van Steenis F102);

Bekijk ook de informatiebijeenkomsten van de andere faculteiten

Meer informatie over HC Crossing the Borders in World Archaeology