Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Indigenous Ancestors and Healing Landscapes Cultural Memory and Intercultural Communication in the Dominican Republic and Cuba

Datum
woensdag 23 januari 2019
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

In deze studie wordt geconcentreerd op bestaande genezingspraktijken in relatie tot de Europese kolonisatie en de gerelateerde demografische veranderingen. De huidige Dominicaanse en Cubaanse genezende landschappen zijn de meer specifieke onderwerpen van studie en worden bezien vanuit een perspectief van cultureel geheugen.

Promotor

  • Prof.dr. C. Hofman

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

Maarten Muns, adviseur wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden
m.a.muns@bb.leidenuniv.nl
071 527 3282

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.