Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Expanding the capabilities of Arterial Spin Labeling MRI

  • X. Zhang
Datum
donderdag 31 januari 2019
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Promotor

  • Prof.dr. A. Webb

Arteriële spin labeling-MRI (ASL-MRI) maakt gebruik van radiofrequentie pulsen om het water in het bloed te labelen, zodat het eenlichaamseigen contrastmiddel wordt. Voor dit proefschrift zijn verschillende nieuwe ASL-technieken onderzocht die diverse aspecten van de cerebrale doorbloeding in kaart brengen. Hoewel niet alle technieken optimaal werken, is sprake van uitbreiding van de mogelijkheden.

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

pers@lumc.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.