Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Concert

Concert Practicum Musicae-studenten

Datum
donderdag 31 januari 2019
Tijd
Toelichting
Toegang is gratis
Locatie
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat 1
2311 SV Leiden

Een gevarieerd muzikaal programma

Iedere laatste donderdag van de maand wordt u getrakteerd op een (gratis) concert van de Practicum Musicae-studenten. Practicum Musicae is het talenttraject dat de Academy of Creative and Performing Arts in samenwerking met de Hogeschool der Kunsten Den Haag aanbiedt aan (muzikaal) getalenteerde studenten van de Universiteit Leiden. Het traject biedt hen de mogelijkheid om hun muzikale talent te ontwikkelen of verder uit te bouwen door middel van lessen aan het Koninklijk Conservatorium. Inmiddels lopen er in Leiden zo'n 70 PM-studenten rond!

Ook deze donderdag 31 januari kunt u weer genieten van een uur vol prachtige muziek. In verschillende ensembles, maar ook solo, spelen de studenten in de Lokhorstkerk. De toegang is gratis, een kleine bijdrage wordt gewaardeerd. Wilt u meer weten over dit programma en ontvangt u graag de nieuwsbrief van Practicum Musicae, mailt u dan naar pm@koncon.nl

Muziektraject Practicum Musicae (PM)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.