Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Coachcafé voor jonge alumni

Datum
dinsdag 22 januari 2019
Tijd
Locatie
Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

De inschrijving is vol, door je aan te melden kom je op de wachtlijst terecht. 

 

Het Coachcafé biedt je als jonge alumnus de mogelijkheid om - geholpen door professionele coaches - verder te denken over je loopbaan, de keuzes waar je voor staat en de stappen die je zou kunnen zetten.

Wat houdt het in?

Tijdens het Coachcafé ga je met professionele coaches (allemaal alumni van de Universiteit Leiden) en andere deelnemers in gesprek over je loopbaan en je wensen op dit vlak. Gedurende de avond bespreek je waar je talenten liggen, wat je graag wil bereiken en wat je kunt doen om dit te realiseren. Door samen te sparren leer je ook van de anderen. Dit alles in een informele cafésetting en onder het genot van een drankje, want in de kroeg vinden immers vaak de beste gesprekken plaats.

De gesprekken vinden plaats in drie sessies waarbij je telkens bij een andere coach aan tafel schuift. Het programma wordt afgesloten met een levend LinkedIn, waarbij je gelijk kunt ervaren hoe je je netwerk kunt inzetten om een stap verder te komen. Tijdens de netwerkborrel na afloop is er ruimte om na te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Wat levert het je op? 

Het Coachcafé combineert een gezellige avond met een goed gesprek over je loopbaan. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nieuwe ideeën over je toekomst, een scherpere blik over je (on)mogelijkheden en een concrete stap om te zetten met betrekking tot je loopbaan. Bovendien heb je een hoop nieuwe mensen ontmoet.

Voor wie? 

Het Coachcafé is er voor iedere jonge alumnus (t/m 35 jaar) die hun carrière eens kritisch willen bekijken. Of je nu al meerdere jaren aan het werk bent en twijfelt over de richting die je op wil gaan, of net bent afgestudeerd en niet zo goed weet waar je moet beginnen. Het Coachcafé helpt je helder te krijgen welke kant je op wil en geeft je een eerste aanzet in wat je kunt doen om daar te komen. De coaches en andere deelnemers laten je zien dat sommige dingen helemaal niet zo onbereikbaar zijn als ze misschien soms lijken.

Deelnemen

Datum: Dinsdag 22 januari 2019
Locatie: Scheltema Leiden (Marktsteeg 1, Leiden)
Kosten:

€25 (incl. consumpties)

Programma:

19.30 uur - start programma (deur open vanaf 19.00 uur)
22.30 uur - afsluiting en start netwerkborrel

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.