Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumni Event International Studies: Nieuwjaarsborrel

Datum
donderdag 24 januari 2019
Tijd
Locatie
De Gekke Geit
Lutherse Burgwal 5
2512 CB Den Haag

Nieuwjaarsborrel

Op donderdagavond 24 januari organiseert de BAIS Alumnivereniging een Nieuwjaarsborrel en Pub Quiz, om samen met de alumni van International Studies het nieuwe jaar in te luiden. De locatie zal voor veel (oud-)studenten al bekend zijn: bij De Gekke Geit zullen we middels een Pub Quiz samen nog eens terugblikken op 2018 en kijken welke alumni de grootste brainiacs zijn. Kom gezellig bijpraten met oud-studiegenoten en vrienden onder het genot van een drankje en, natuurlijk, bitterballen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de Facebookpagina van de BAIS Alumni Association. 

Nieuwjaarsborrel

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.