Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Science Café Den Haag: Toekomst

Datum
dinsdag 18 december 2018
Tijd
Locatie
KABK (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten)
Prinsessegracht 4
2514 AN Den Haag

Met de volgende sprekers:


Marten Engelse (LUMC): Kunnen we in de toekomst complete transplantatieorganen maken in het lab?

Sophie van der Zee (EUR): Hoe kunnen we in de toekomst nog beter leugens, fraude en ander bedrog detecteren?

Koen Hindriks (VU & TU Delft): Hoe zorgen we ervoor dat robots jou in de toekomst zo goed mogelijk begrijpen?

Over het Science Café Den Haag

Cybersecurity, Space en Circulaire economie, een greep uit het aanbod van Science Café Den Haag. Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek. Ook zin om in een avond ondergedompeld te worden in de wetenschap? Kom dan naar het eerst volgende Science Café Den Haag. De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Den Haag, Centrale Bibliotheek Den Haag, De Haagse Hogeschool, Central Innovation District, Studium Generale Delft en Studium Generale Leiden verzorgen samen een actueel programma met topsprekers.

Meer informatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.