Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur | Concert

Practicum Musicae Kerstgala

Datum
donderdag 20 december 2018
Tijd
Toelichting
Toegang is gratis
Locatie
Koninklijk Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag

Genieten in kerst- en galasfeer

Het Practicum Musicae Kerstgala betekent genieten in Kerst & Gala sfeer van onze getalenteerde PM-studenten. Zij zullen voor u een prachtig avondvullend programma spelen. Komt u vooral in feestelijke kleding en neem een mandje gevuld met luxe lekkernijen en een flesje bubbels mee. In de pauze kunt u dan heerlijk in Glyndebourne-stijl borrelen.

Practicum Musicae

In Leiden lopen bijna 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun academische studie ook nog het talenttraject Practicum Musicae aan het Koninklijk Conservatorium volgen. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter-)nationale top-docenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.