Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Kamiel Maase over studie, topsport en carrière

  • Kamiel Maase
Datum
maandag 17 december 2018
Tijd
Locatie
Faculty Club
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten. 

 

Op maandag 17 december komt Leidse alumnus en oud-topsporter Kamiel Maase vertellen over zijn studie, zijn carrière als hardloper en zijn huidige werk bij NOC*NSF. Kamiel studeerde gedurende zeven jaar scheikunde aan de Universiteit Leiden, volgde aan de Universiteit van Texas microbiologie en werd daarna succesvol hardloper met meerdere Nederlandse kampioenschappen en deelnames aan de Olympische Spelen op zijn naam. Tegenwoordig is Kamiel namens NOC*NSF werkzaam bij TeamNL als Performance Manager, waar hij als doel heeft het versterken van de topsportprogramma’s.

Tijdens de avond zal er veel interactie plaatsvinden met de aanwezige alumni en zullen er meerdere onderwerpen aan bod komen, zoals het focussen op en realiseren van voornemens, en het houden van genoeg motivatie op de werkvloer. 

Programma

19.00 – 19.30 uur: Inloop met drankje

19.30 – 21.30 uur: Interactieve lezing van Kamiel Maase

21.30 – 22.30 uur: Napraten tijdens afsluitende borrel

Meer info en aanmelden

Datum Maandag 17 december 2018
Tijd 19.30 - 22.30 uur
Locatie Faculty Club Leiden
Kosten  €10,00 (inclusief borrel)
Voor wie Deze workshop is toegankelijk voor alumni van de Universiteit Leiden t/m 35 jaar.
Aanmelden De inschrijving voor deze activiteit is gesloten. 
 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.