Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

GRULAC conferentie

Datum
dinsdag 4 december 2018
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Elk jaar komen diplomatieke vertegenwoordigers van Zuid-Amerikaanse landen, academici, onderzoekers en studenten bijeen tijdens de GRULAC conferentie. De Universiteit Leiden organiseert deze bijeenkomst om een platform te bieden voor discussies en om de samenwerkingsverbanden met onze Latijns Amerikaanse partners te versterken.

Dit jaar zal de faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) haar deuren openen voor de conferentie. Tijdens de conferentie zullen vooraanstaande academici van de Universiteit Leiden presentaties houden over hun werk in de regio. Ook zal de boekpresentatie voor het ‘Oxford handbook of the Brazilian Economy’ gehouden worden. De dag word afgesloten met een grote netwerkbijeenkomst waarbij wij ons zeer verheugd voelen om ook diplomaten uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied te kunnen verwelkomen.

We kijken ernaar uit om u op Wijnhaven te verwelkomen.

Rector Magnificus Universiteit Leiden, Prof. Carel Stolker
Decaan  Faculteit Governance and Global Affairs, Prof. Erwin Muller

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:
Registratie

Please, register your attendance via the following link

Registration
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.