Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Challenges to European Integration: welfare states and free movement in the EU

Datum
maandag 17 december 2018
Tijd
Toelichting
Voor lunch wordt gezorgd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
A0.14

De Europese verzorgingsstaten staan onder druk: de mate waarin unieburgers gebruik kunnen maken van sociale voorzieningen in gaststaten van de Europese Unie is een controversieel en politiek gevoelig onderwerp, waarover de meningen binnen Europa sterk zijn verdeeld.
Op maandag 17 december organiseert SOLID, onderdeel van het multi- en interdisciplinaire onderzoeksproject ILS 2.0, een middagsymposium over: "Challenges to European Integration: welfare states and free movement in the EU". Dit symposium vindt plaats van 11:45 uur - 16:30 uur in KOG A0.14. 

Het programma van het symposium is hier te vinden. Klik voor meer informatie op de onderstaande link.

NB: Dit symposium vindt plaats in het Engels.

SOLID Symposium

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.