Universiteit Leiden

nl en

Promotie

When does the phoenix rise?

Datum
woensdag 7 november 2018
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Samenvatting

Publieke organisaties leren vaak te weinig van een crisis, constateert bestuurskundige Wout Broekema. Medewerkers dragen informatie dikwijls niet goed over waardoor lessen vergeten worden. Broekema onderzocht waarom sommige organisaties goed leren van een crisis en anderen niet, nauwelijks of laat. De promovendus analyseerde ruim zestig crises in Nederland en vier grensoverschrijdende rampen in Europa.

Promotoren

  • Prof.dr. T.P.S. Steen
  • Prof.dr. R. Torenvlied

Bijwonen

Promoties zijn vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden.

Proefschriften

Proefschriften van Leidse promovendi zijn na de promotie digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen

Maarten Muns, adviseur wetenschapscommunicatie Universiteit Leiden
m.a.muns@bb.leidenuniv.nl
071 527 3282

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.