Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Bijeenkomst alumni Sterrenkunde en Sterrewacht

Datum
24 november 2018
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
Lorentzzaal (A144)

De Vereniging van Oud-Sterrewachters (VO-S) organiseert jaarlijks een grote bijeenkomst voor iedereen die bij de Sterrewacht Leiden gestudeerd of gewerkt heeft. Deze bijeenkomst zal bestaan uit een korte ALV gevolgd door een rondleiding en/of lezing met aanlsluitend een borrel. Er zal volop gelegenheid zijn om herinneringen op te halen, te netwerken en over het vakgebied te praten.

Het precieze programma zal binnenkort bekend gemaakt worden. Alle Sterrenkunde-alumni zullen hiervoor per e-mail uitgenodigd worden. Bent u alumnus en ontvangt u nooit e-mail van de universiteit? Update uw gegevens.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie