Lunchworkshop

Toekomstdromen: werken bij de politie | Bas Böing

• Bas Böing
30 november 2018
Aanmelden via lucis@hum.leidenuniv.nl, lunch inbegrepen
Serie
Toekomstdromen: Midden-Oosten- en islamstudies in de praktijk
Gravensteen
Pieterskerkhof 6
2311 SR Leiden
0.11

Een studie in de Geesteswetenschappen biedt een uitstekend arbeidsmarktperspectief  - of het nu Midden-Oostenstudies (BA of MA), International Studies (BA of MA) of een andere opleiding is. Je kunt terecht komen in de journalistiek, gaan werken voor een non-gouvernementele organisatie, vorm gaan geven aan het buitenlands beleid of je expertise aanwenden in de culturele of maatschappelijke sector. Uiteraard weet je nooit hoe het balletje gaat rollen, maar het is goed om hierover na te denken en informatie te verzamelen. Wat zijn jouw toekomstdromen?

LUCIS wil jou graag inspireren en organiseert daarom in het najaar van 2018 twee lunch workshops van anderhalf uur waarin telkens één expert uit de verschillende werkvelden vertelt over zijn of haar werk en ervaringen. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid voor discussie en stellen van vragen. Het doel van de workshop is dat studenten en andere belangstellenden te laten zien hoe je je studieachtergrond kunt inzetten in de praktijk.

Tijdens deze workshop vertelt Bas Böing over zijn werk bij de politie.

Over Bas Böing

Bas Böing is hoofdinspecteur en leider van het programma 'Politie voor iedereen', dat lokale politie-eenheden helpt hun werk effectief te blijven doen in een snel veranderende samenleving. Vooral in gemeenschappen waar het vertrouwen in de autoriteiten laag is, werkt 'Politie voor iedereen' aan een sterkere relatie tussen burger en politie.

Aanmelden

Deze workshop is in eerste instantie bedoeld voor studenten, maar staat open voor iedereen die geïnteresseerd is. Aanmelden kan via: lucis@hum.leidenuniv.nl. Voorafgaand aan de workshop biedt LUCIS een bescheiden lunch aan voor de deelnemers.