Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Responsible Behaviour in Cyberspace: Novel Horizons

Datum
maandag 5 november 2018 - woensdag 7 november 2018
Locatie
Het Spaansche Hof
Westeinde 12
2512HD The Hague

The Hague Programme for Cyber ​​Norms nodigt u uit voor de conferentie over verantwoord gedrag in cyberspace, die dit najaar plaatsvindt. De keynote sprekers zijn Laura DeNardis, Myriam Dunn Cavelty, Dennis Broeders en Adam Segal. Deze vijf onderwerpen komen aan bod: staats- en niet-statelijke/industriële actoren, machtsdynamiek, institutionele perspectieven, regionale perspectieven en internationaal recht. Tot slot zal er een paneldiscussie zijn met vertegenwoordigers van Microsoft en Siemens over privé betrokkenheid van de sector bij cybernormen.

Dit programma is in het Engels.

Lees verder op de Engelse pagina op onze website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.