Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing VN Hoge Vertegenwoordiger voor Ontwapening Izumi Nakamitsu

  • Izumi Nakamitsu
Datum
dinsdag 20 november 2018
Tijd
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Auditorium

Wat is het belang van multilateralisme in een steeds onveiliger wordende, gepolariseerde wereld? Welke rol spelen nucleaire en chemische wapens op het wereldtoneel? Op welke manier draagt de Verenigde Naties bij aan wereldwijde non-proliferatie en ontwapening? VN Hoge Vertegenwoordiger voor Ontwapening Izumi Nakamitsu zal hier haar licht op laten schijnen in een lezing die het Ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert in samenwerking met Universiteit Leiden. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan nu aan!

› Registration

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.