Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Lunch 'Inclusief Leiderschap'

Datum
dinsdag 27 november 2018
Tijd
Toelichting
De lunchbijeenkomst is gratis! Aanmelden via LLC@fgga.leidenuniv.nl
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
4.78

Inclusief Leiderschap

De Leiden Leadership Lunch staat op 27 november in het teken van ‘Inclusief leiderschap’. Inzichten, kennis en ervaringen over dit interessante thema zullen gedeeld worden onder een diverse groep van studenten, wetenschappers en practitioners. Ditmaal zullen Iwan Bean en Tanachia Ashikali vertellen over inclusief leiderschap, waarbij praktijk en wetenschap met elkaar verbonden wordt. Er is uiteraard ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen aan de sprekers.

Programma

12.00 - Inloop en lunch

12.30 - Welkom door prof. Sandra Groeneveld, hoogleraar publiek management en expert op het gebied van diversiteit

12.35 - Inleiding door Dr. Tanachia Ashikali over wetenschappelijke bevindingen over inclusief leiderschap

12.55 - Inleiding door Iwan Bean, directeur Jeugdzaken bij Gemeente Den Haag en ondernemer over inclusief leidinggeven in de praktijk

13.15 - Dialoog met deelnemers onder leiding van prof. Sandra Groeneveld

13.30 - Einde

Iwan Bean

Iwan Bean

Directeur bij het Ministerie van BZK / Gemeente Den Haag en eigenaar van iwanbean.com. Zijn bedrijf is gericht op leiderschapsclinics voor senior management met aandacht voor ingewikkelde contexten. Daarnaast houdt Iwan regelmatig lezingen over inclusief leiderschap met specifieke aandacht voor de rol van bestuurders.

Dr. Tanashia Ashikali

Tanashia Ashikali

Op 20 november is Ashikali gepromoveerd met haar onderzoek naar inclusief leidershap. Haar onderzoek richt zich op het verklaren van de uitkomsten van diversiteitsmanagement in publieke organisaties. Onderdeel hiervan is onderzoeken wat de rol van de leidinggevende is bij het managen van een divers team en de inclusiviteit van de organisatiecultuur.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.