Universiteit Leiden

nl en

Diploma-uitreiking

Certificaatuitreiking Honours College

Datum
donderdag 15 november 2018
Tijd
Locatie
Hooglandse Kerk
Nieuwstraat 20
2312 KC Leiden

Op 15 november 2018 ontvangen studenten van het Honours College hun certificaat tijdens de Certificaatuitreiking in de Hooglandse Kerk. De studenten en hun gasten zijn welkom vanaf 15.45 uur, waarna de uitreiking om 16.00 uur begint. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar te feliciteren tijdens een feestelijke borrel.

Studenten, docenten en andere betrokkenen ontvangen een uitnodiging waarna ze zich aan kunnen melden voor de ceremonie. Heb je geen uitnodiging gehad maar wil je wel komen? Stuur dan een mail naar honourscollege@ha.leidenuniv.nl.

Videoverslag van certificaatuitreiking 2017

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.