Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Studenten-activiteit

Bio Science Park Excursie

Datum
vrijdag 30 november 2018
Tijd
Locatie
Biopartner 1
J.H. Oortweg 21
2333 CH Leiden

Het Bio Science Park in Leiden behoort tot de meest succesvolle science parken in Europa. Het onderzoek op het Bio Science Park is gericht op biomedische life sciences en huisvest meerdere grote organisaties, maar biedt ook ruimte voor nieuwe start-ups. Elk jaar wordt het Bio Science Park betrokken bij de Bètabanenmarkt, voorheen gebeurde dit middels een excursie op de dag van de Bètabanenmarkt zelf, tegenwoordig wordt hiervoor een aparte dag georganiseerd. Via dit evenement kun je op de hoogte blijven van de laatste updates wat betreft de Bio Science Park Excursie. De inschrijvingen zullen openen op 15 november!

Bio Science Park Event Facebook event 
Bio Science Park Excursie website
Betabanenmarkt Facebookpagina
Betabanenmarkt Linkedinpagina

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.