Alumni-activiteit

• Wouter Hugesz
3 november 2018

Gouda

Alumnidag met stadsvoorstelling, Pubquiz en professorendiner

Op zaterdag 3 november organiseert de alumniwerkgroep van de HSVL weer een dag voor reünisten en alle alumni Geschiedenis. We gaan samen op avontuur in de historische stad Gouda.

In het midden van de 16e eeuw is Gouda een rijke turf-, kaas- en bierstad. Op het marktplein krioelt het van handelaars die hun waar aanprijzen en van schippers die op werk wachten. In hun midden ontwaren we een jonge kerel, schipperszoon Wouter Hugesz. Hij is op zoek naar zijn vader, die al weken spoorloos is.  Deze stadsvoorstelling laat je de inwoners van eeuwen terug ontmoeten. Je zit er middenin, krijgt het uit de eerste hand te horen en zo levendig dat je het nooit meer vergeet.

Aansluitend is er een borrel en Pubquiz met mooie prijzen . Hierin komen vragen aan bod over wat we hebben opgestoken tijdens de wandeling.

We sluiten de dag af met een optioneel diner (op eigen kosten)  waarbij twee Leidse Professoren de gangen aan elkaar zullen praten met korte beschouwingen.  Wie, dat blijft nog een verrassing.

Datum: zaterdag 3 november 2018

• 15.30-15.45 Verzamelen op station Gouda
  • 16.00-17.30 Storytrail Gouda met Wouter Hugesz
  • 17.45-19.00 Borrel met Pubquiz