Congres/symposium

Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Klein Auditorium

Op vrijdag 30 november neemt prof. mr. S.M. Bartman  afscheid van de Universiteit Leiden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Behalve advocaat was hij ook sinds 2003 hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden, Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht

Om hierbij stil te staan en om afscheid te nemen van Steef Bartman, vindt op vrijdag 30 november 2018 een symposium plaats in het Academiegebouw, Rapenburg 73 (zaal: Klein Auditorium) van 13.30 tot 18.00 uur. Vier collega’s uit het Ondernemingsrecht zullen stilstaan bij onderwerpen die Steef aan het hart gaan.

U bent van harte uitgenodigd om het afscheid bij te wonen op vrijdag 30 november. Mede gezien de omvang van de zaal wordt iedereen die naar het symposium wil komen, gevraagd zich aan te melden via de website van LeidenLawConference.