Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Wine and law in Greece and Rome, door Laura Pepe

Datum
donderdag 11 oktober 2018
Tijd
Toelichting
Borrel vanaf 17:30 uur op de A-vleugel van het KOG (3e verdieping, boven het restaurant) - Lezing vanaf 18:30 uur in B0.31 KOG
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.31

Leiden participeert in de League of European Research Universities (LERU). Dit jaar is de LERU-staff Exchange van start gegaan. In dat kader ontvangt de vakgroep Rechtsgeschiedenis van 9 tot en met 12 oktober 2018 als gastmedewerker, Prof. mr. Laura Pepe, werkzaam bij de Universiteit van Milaan.

Op donderdag 11 oktober zal zij spreker zijn tijdens een lectio van Philips van Leyden.  Omdat op 4 oktober haar boek over ‘Wijn in de oudheid’ zal worden gepubliceerd, zal in het verlengde hiervan het onderwerp van deze lectio zijn:  “Wine and law in Greece and Rome”.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.