Universiteit Leiden

nl en

Festival | Klassieke muziek

Wavelength

Datum
vrijdag 5 oktober 2018 - zaterdag 6 oktober 2018
Locatie
Leiden Bio Science Park

WAVELENGTH is het klassieke muziek- en wetenschapsfestival op het Leiden Bio Science Park. Luister naar innovatieve optredens van internationale topmusici bij toonaangevende bedrijven in de biowetenschap. Kom meer te weten over baanbrekende onderzoeken, bijzondere instrumenten en de toekomst van muziek. Laat je in de muzikale tour rondleiden door directeuren en wetenschappers langs plekken die normaal niet geopend zijn voor publiek. En dat alles op loopafstand van Leiden Centraal Station.

Nieuwsgierig? Bezoek op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober WAVELENGTH.

Programma

Vrijdag 5 oktober

Zaterdag 6 oktober

Meer informatie en kaartverkoop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.