Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Science Café Den Haag: Circulaire Economie

Datum
dinsdag 30 oktober 2018
Tijd
Locatie
Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag
Flyer Science Café Den Haag

De derde editie van het Science Café Den Haag vindt plaats. 

Cybersecurity, Space en Circulaire economie, een greep uit het aanbodvan die dag. Bevlogen wetenschappers vertellen op een laagdrempelige manier over maatschappelijke thema’s en gaan met het publiek en elkaar in gesprek.

Arnold Tukker laat zien hoe hij als industrieel ecoloog alle materialen, afvalstromen en energie die door de economie stromen in kaart probeert te brengen om zo iets te kunnen zeggen over of een circulaire economie haalbaar is in de toekomst.

Verder zijn er interessante lezingen door industrieel ontwerper Ingrid de Pauw (TU Delft) en industrieel designer Marjanne Cuypers (Haagse Hogeschool).

Het Science Café wordt mogelijk gemaakt door de NWO, de TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Den Haag, Centrale Bibliotheek Den Haag, De Haagse Hogeschool, Central Innovation District, Studium Generale Delft en Studium Generale Leiden.

Meer infomatie en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.