Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium | Matchmaking Nationale Wetenschapsagenda (NWA)

Optimale condities voor leren en veiligheid van jongeren

Datum
zondag 7 oktober 2018
Tijd
Locatie
Stadsgehoorzaal
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Voor onderzoekers

Tijdens het Weekend van de Wetenschap organiseren we een bijzonder evenement speciaal voor wetenschappers en maatschappelijk partners, namelijk een matchmaking voor onderzoekers die geïnteresseerd zijn in de Nationale Wetenschapsagenda (NWA).

Wetenschapsfinanciering

De NWA is de grootste nieuwe manier van wetenschapsfinanciering waarbij wetenschappers gezamenlijk met maatschappelijk partners een subsidie kunnen aanvragen. Dit leent zich bij uitstek voor de sociale wetenschappen, maar tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om de connecties te maken met maatschappelijk partners.

In gesprek met maatschappelijk partners

Wij willen dit graag faciliteren via een matchmakingbijeenkomst, waarin wetenschappers en maatschappelijk partners met elkaar in gesprek gaan om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor co-creatie van onderzoeksvragen, onder leiding van moderator Linda Duits.

We hebben verschillende keren met deze formule gewerkt tijdens de opzet van NeurolabNL en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Het thema van de bijeenkomst is Optimale condities voor Leren en Veiligheid van Jongeren. De bijeenkomst duurt van 13:30-15 uur, en hierbij kunnen maximaal 100 personen deelnemen  (de streefaantallen zijn 50 wetenschappers en 50 maatschappelijk partners).

Registreren (gratis)

Mocht je al met maatschappelijk partners werken maar de samenwerking willen verdiepen, of uitbreiden met andere partners, dan kun je de registratielink ook doorsturen naar de partners die je in gedachten hebt. Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Graag registeren (gratis) voor de matchmaking: hersenwetenschap x optimale ontwikkeling. Dit evenement wordt gefinancierd door een matchmakingsubsidie van NWO/NWA. 

Vragen over het matchmaking-programma?

Dan kun je contact opnemen met Annelinde Vandenbroucke: a.r.e.vandenbroucke@fsw.leidenuniv.nl

Backstage in je Brein

Na het matchmaking-evenement vindt de Backstage in je Brein publieksbijeenkomst plaats die mogelijk met name interessant is voor de maatschappelijk partners: ook in de Stadsgehoorzaal in Leiden van 15.30-17 uur. Je bent uiteraard van harte uitgenodigd om het evenement bij te wonen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd dus wel graag registeren voor Backstage in je Brein (er zijn geen kosten aan verbonden).

Meer informatie over de hele middag

Backstage in je Brein

Registeren (gratis) voor matchmaking: hersenwetenschap x optimale ontwikkeling

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.